Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-06@10:55:03 GMT

رادیو فارس، رادیوی برتر كشور شد

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۸۳۳۷۱

رادیو فارس، رادیوی برتر كشور شد

به گزارش ایكنا از فارس، یاسر جمالی، معاون صدای مركز فارس امروز، 25 دی‌ماه گفت: بر اساس رتبه‌بندی شبکه‌های استانی صدای مراکز، رادیو فارس با کسب نمره 93 و 77 صدم در مقایسه با مراکز 33 گانه استانی، رتبه اول را کسب کرد.
وی با بیان اینكه این ارزیابی‌ها فصلی و سه ماهه انجام می‌گیرد، افزود:‌الگوهای ارزیابی 14 مورد است از جمله میانگین امتیاز برنامه‌ها، تعداد عوامل موفق، برنامه‌های موفق، کیفیت کنداکتور، رادیو نما، حضور در جشنواره‌ها، کم و کیف برگزاری جلسات طرح و برنامه و غیره.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون صدای مرکز فارس با تصریح اینكه همچنین نظر مخاطبان نیز یکی از الگوهای مهم در این ارزیابی‌هاست،‌ گفت: هر فصل مسئولان نظرسنجی سازمان به طور میدانی براساس استانداردهای علمی میزان مخاطب و رضایت‌مندی رادیو را سنجش می‌کنند.
جمالی افزود: میزان شنونده رادیو فارس در پاییز 97، 34 درصد بود که برنامه‌های صبحگاهی سلام کاکو با 65 درصد و پسین دلگشا با 63 درصد مخاطب، بیشترین شنونده را به خود اختصاص دادند.
معاون صدای مرکز فارس یادآور شد: برای کسب رضایت مخاطب در رادیوی محلی فارس قدم‌های خوبی برداشته شده است که ایجاد کنداکتور چابک و خوش ریتم، راه‌اندازی برنامه‌های پرمخاطب و حذف برنامه‌های کلیشه‌ای و طولانی، تمرکز بر روی برنامه‌های بومی و محلی و توجه ویژه به شهرستان‌ها، تولید برنامه‌های با نشاط طنز، تفریحی، تولید به روز و تمرکز بر نیاز مخاطب در انتخاب موضوعات از جمله تلاش‌های معاونت صداست که به‌طور جد دنبال می‌شود.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس اجتماعي راديو فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۳۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند

حجت‌الاسلام علی جعفری؛ معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور اظهار کرد: بیش از ۷ سال از دوره چهارم فعالیت سازمان روانشناسی به همت وزرا و نمایندگان بهداشت و علوم  می گذرد که ما  سعی کرده ایم تا بتوانیم کم و کاستی ها را جبران کنیم. به همین دلیل کلینیکی را برای به وجود آوردن نور امید و نشان دادن  مسیر درست زندگی افتتاح کردیم تا بتوانیم در راه فرهنگی قدم بر داریم. در کوتاه‌ترین زمان به کمک مسئولان ذی‌ربط می‌توانیم این کلینیک مشاوره‌ای را برای مددجویان کمیته‌امداد در ۳۱ استان ایجادکنیم.

وی افزود:در کلینیک تمام موارد زیر نظر خواهند بود، زیرا از فضای کاربری می‌خواهیم بیرون بیاییم و بتوانیم رصد دقیق داشته باشیم و متناسب با نیازهای خانوده مدد جویان زیرساخت‌های مشاوره‌ای در مناطق دورافتاده و محروم ایجاد کنیم. ما یک نهاد حمایتی هستیم که بتوانیم به تقویت و بالا بردن اعتماد به نفس مددجویان در زندگی و ایجاد اشتغال کمک کنیم. البته ناگفته نماند این خلاء وجود داشته که مجموعه مشاوره‌ای ما نیازمند  زیرساخت روانشناختی با سطح بالاتر  و تخصصی داشت. اما حالا  مراکزی با سطح بالاتر و تخصصی در سراسر کشور یعنی تمام  استان‌ها  ایجاد کرده‌ایم و بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموخته کارشناسی ارشد و دکترای روانشناسی یا مشاوره در ادارات مشغول ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به مددجویان کمیته امداد هستند.

جعفری تصریح کرد: براساس تحقیقات انجام شده؛ حدود ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی و نیازمند دریافت خدمات روانشناسی هستند، اما به این معنا نیست که آن‌ها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را پوشش می‌دهند.

او گفت: جامعه هدفی که ما داریم در کمیته امداد افرادی هستند که بی چون و چرا در راستای کمک به مردم می کوشند در گذشته خدمات کمیته امداد بیشتر در حوزه معیشتی بود ولی یکی از خدمات ارزشمند که در سال های اخیر شاهد تحول جدی در این حوزه هستیم، همین خدمات فرهنگی است. ما به کمک روان درمانی حتی توانستیم بسیاری از زندانیانی که حقیقت را بازگو نمی کردند تا کمکشان کنیم مسیر را هموار کردیم. می توان گفت حضور مشاوران متخصص در سراسر کشور می‌تواند کلید طلایی برای حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی مردم باشد.  

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • انعکاس صدای انتخابات در رادیو
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • نقدهای مسعود اسکویی خیلی محترمانه بود/ رادیو ورزش گوش می‌کنم
  • اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • ایلام از استان‌های برتر کشور در پرداخت وام ازدواج است
  • عمو مسعود باشکوه بدرقه شد
  • بدرقه صدای خاطره‌انگیز رادیو به خانه ابدی
  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی
  • نویسنده ادبیات نوجوان باید مخاطب را با توانمندی هایش آشنا کند
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم